L-arginin

L-arginin är ett kosttillskott som i de flesta fall används framförallt för dess lusthöjande effekt, men det har även en generellt uppiggande effekt och stimulerar blodflödet i kroppen.

Produkt L-argiplex Kvinna
L-argiplex Kvinna
L-argiplex Man
L-argiplex Man
Top Formula L-arginin
Top Formula L-arginin
Beskrivning L-argiplex är det mest sålda tillskottet av L-arginin i Sverige. Innehåller även extra vitaminer och mineraler. Samma som L-argiplex Kvinna fast speciellt anpassat för män, med t.ex. ett tillskott av zink. Top Formula L-arginin är ett “rent” tillskott av L-arginin, utan extra vitaminer och mineraler, vilket ger ett mycket bra pris.
Mängd 100 st 100 st 120 st
RDI 5 kapslar 5 kapslar 2-4 kapslar
Bästa pris 259 kr inkl frakt
ca 12,95 kr per dag
264 kr inkl frakt
ca 13,20 kr per dag
218 kr inkl frakt
ca 5,45 kr per dag
Köp från Caredirect Svenskt Kosttillskott Top Formula
Finns även hos Svenskt Kosttillskott (264 kr)
Top Formula (270 kr)
Caredirect (268 kr)
Top Formula (270 kr)
-

Mer om L-arginin

L-arginin är en aminosyra som i kroppen omvandlas till kväveoxid. Detta ämne används i kroppen för att stimulera blodcirkulationen, och en positiv bieffekt av detta är att det även är lusthöjande. Det fungerar på både män och kvinnor och kan ge en rejäl skjuts till kärlekslivet. Förutom den lusthöjande effekten har l-arginin även en generellt uppiggande verkan, och det innehåller även antioxidanter som är bra för kroppen. Eftersom det förbättrar syreförsörjningen i kroppen kan det även vara till nytta för uthållighetsidrottare.

Tänk på detta innan du köper L-arginin

L-arginin är ingen medicinsk potenshöjare
Det kan vara lätt att tro att L-arginin har samma effekt som exempelvis Viagra, men det stämmer inte. Däremot kan det ge en god skjuts för lusten i allmänhet eftersom det stimulerar blodflödet. Därför kan det definitivt vara värt att testa innan man söker läkarhjälp för potensproblem. Det kan i de flesta fall inte skada att prova L-arginin men om du misstänker att dina lustproblem är psykiskt relaterade är det oftast en bättre idé att börja i den änden.

Effekten kan variera
Alla får inte samma effekt av ett tillskott av L-arginin. En del upplever att lusten stiger till nivåer som i praktiken nästan är besvärliga, medan andra inte märker någon skillnad alls. De flesta hamnar dock nånstans mitt emellan dessa ytterligheter. Slutsatsen är att det enda sättet att veta hur det påverkar just dig är att testa själv!

Köp från välkända handlare
Som med alla kosttillskott är det alltid bäst att köpa välkända märken från butiker du litar på. Det finns gott om produkter på marknaden med låg kvalitet, i många fall är dessa inte heller godkända för användning i Sverige. Var noggrann när du väljer så slipper du problem!

Om du äter mediciner – rådfråga läkare!
Det är alltid bäst att höra efter med din läkare först ifall du äter någon slags receptbelagd medicin. I vissa fall kan det vara direkt hälsovådligt att kombinera olika kosttillskott med mediciner, och det är ju onödigt attchansa.

Strategies for teaching students with hearing https://pro-academic-writers.com/ impairments an informative set of insights and suggestions from western virginia university

Leave a Reply

Required fields are marked *.